Selecteer provincie

Buter Taxi 036-5223333: Goedkoopste vanaf rit prijs naar airport ( Free prijsopgaven aanvragen )

✅ TIP Boek je taxi direct online

Details

Adres
Schepenveld 30
3891ZK Zeewolde
Flevoland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Taxi bestellen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.taxibuter.nl

Wat wij doen:
Taxi Buter staat voor betrouwbaar en herkenbaar vervoer in Putten en wijde omgeving. Het bedrijf is sinds de oprichting gevestigd in Putten.

Taxi Buter ontwikkelde zich in de afgelopen 46 jaar tot een vervoersonderneming die allerlei vormen van vervoer aanbiedt, uiteenlopend van de “normale” taxi tot groepsvervoer, schoolvervoer, rolstoelvervoer, ziekenvervoer, rouw- en trouwvervoer, zakelijk vervoer en taxivervoer van en naar diverse luchthavens.

Taxi Buter beschikt over een modern wagenpark, dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van personenvervoer. De medewerkers zijn goed opgeleid en zorgen ervoor, dat het vervoer zo aangenaam mogelijk verloopt.

Naast het personenvervoer, verzorgt Taxi Buter ook nog diverse andere diensten. Hierbij kunt u denken aan het vervoer van zakelijke goederen, pakketten of spoedzendingen.
Taxi Buter is niet voor niets al jaren een begrip in de regio: kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid en alle aandacht voor de klant, zijn voor ons belangrijke pijlers.

Het normale taxivervoer neemt nog steeds een prominente plaats in tussen alle andere soorten van vervoer bij Taxi Buter.
Taxi Buter wil dan ook voor de toekomst een vooraanstaande positie blijven bekleden in het vervoersgebied waarbij een hoge mate van kwaliteit nagestreefd wordt.
Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid en in het bezit van een chauffeurspas.

De voertuigen van Taxi Buter zijn duidelijk herkenbaar door het logo op de zijkant van de taxi en het witte dakbord op het dak met daarop de bedrijfsnaam, en vergeet niet de achterzijde voorzien van telefoonnummer en wagennummer wat in het geheel zorgt voor het complete plaatje.

Taxi Buter rijdt zittend ziekenvervoer.
Wij vervoeren en begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen in heel Nederland. Onze chauffeurs zullen er dan ook alles aan doen om de rit voor u zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, hierbij moet gedacht worden aan het armpje bij het ophalen bij de voordeur en natuurlijk op tijd op de plaats van bestemming zijn.

Taxi Buter rijdt voor alle zorgverzekeraars.
Wij brengen u conform de voorwaarden van de zorgverzekeraar richting ziekenhuis of arts.

Wij halen u thuis op en brengen u weer veilig thuis. In bepaalde gevallen blijven wij wachten tot u terug bent van uw afspraak of behandeling.

Voor meer informatie kunt u onze centrale bellen, ook kunnen zij u helpen en uitleggen welke machtigingen er geregeld dienen te worden voor het vervoer.
Diensten:
Contractvervoer, Groepsvervoer, Treintaxi

Aangesloten bij / Certificering:
DVG personenvervoer