Selecteer provincie

Taxi- en Touringcarbedrijf BV Wolters Lei

Details

Adres
Albert Einsteinweg 15
6045GX Roermond
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0475-531787

fax : 0475-534128

http://www.leiwolters.nl

Wat wij doen:
In 1994 is het bedrijf uitgebreid met een touringcar. Inmiddels beschikt het bedrijf over 8luxe touringcars (zes grote touringcars en twee 18-persoonsbussen) met 18, 50, 59 en 62 zitplaatsen. In 2001 is het bedrijf vervolgens gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Het Keurmerk Touringcarbedrijf geeft de garantie dat het bedrijf werkt met vakbekwame chauffeurs, dat de voertuigen een bepaald comfort bieden en aan alle veiligheidseisen voldoen. U kunt bij Lei Wolters terecht voor zowel kleinschalig als grootschalig vervoer, zoals bedrijfsvervoer, schoolreisjes, dagtochten en meerdaagse reizen. Tevens verricht het bedrijf schoolvervoer, lijndiensten, vervoer voor verenigingen en instellingen.

Rondrijden als een hollywoodster met de Limousineservice

Verkeersschool, taxi- en touringcarbedrijf Lei Wolters heeft per 1 november 2004 haar dienstenpakket uitgebreid met Limousine Service Roermond.

Dit betekent dat iedereen voortaan zijn eigen luxe, superstretch limousine kan huren en zich kan laten vervoeren net als de vele Hollywoodsterren zoals; Brad Pitt, Madonna en vele andere popsterren dat doen.

De bijna 9 meter lange limousine zal geheel in stijl voorrijden, waarbij de chauffeur gekleed gaat in een keurig zwart kostuum, compleet met bijpassende pet en uiteraard de witte handschoenen. De limousine is geschikt voor maximaal acht personen en uitgerust met een luxe interieur met o.a. een hoekbank, bar, neonverlichting, sterrenhemel, audio, televisie, DVD en airco.

De limousine kan gehuurd worden voor diverse bijzondere gelegenheden, zoals bruiloften, jubilea, bachelorparty’s, airportservice, shuttleservice, VIP- en businessvervoer, galavervoer en security.

Lei Wolters Limousine Service Roermond heeft reeds in samenwerking met Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch de limousinetaxi dinerservice opgericht. Zo is het mogelijk om zich met de limousine te halen ophalen, te genieten van een heerlijk 4-gangendiner in het pittoreske kasteel en zich na afloop weer veilig en comfortabel naar huis te laten vervoeren.

Onderweg kan er genoten worden van een sprankelend glaasje champagne. Op verzoek van de klant is het mogelijk om aan het geheel een extra dimensie te geven door bijvoorbeeld een rode loper, champagne en overige dranken.Specialiteiten:
Dagtochten, Meerdaagse reizen, Overig vervoer, Grootschalig vervoer, Taxi vervoer, Airport service, Groepsvervoer, Rolstoelvervoer, Ziekenvervoer, Schoolvervoer

Aangesloten bij / Certificering:
Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf