Selecteer provincie

Taxi- en Touringcarbedrijf Van den Berg 0493-311020: Goedkoopste vanaf rit prijs naar airport ( Free prijsopgaven aanvragen )

✅ TIP Boek je taxi direct online

Details

Adres
Liesselseweg 186
5753PP Deurne
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Taxi bestellen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-20594885

Wat wij doen:
Taxi en Touringcarbedrijf Van den Berg in Deurne in Zuid Oost Brabant verzorgt uw taxivervoer en busvervoer op maat van rolstoelvervoer tot luxe zakelijke taxi, van minibus tot touringcarvervoer en voor luxe tours in binnen- en buitenland. Van den Berg verzorgt ook collectief en individueel personenvervoer in opdracht van gemeenten in instellingen.

Graag verzorgen we uw zakelijk vervoer op directieniveau, zoals vervoer voor congressen, seminars en diverse speciale gelegenheden door heel Nederland. Een ideale dienst voor directeuren, managers en andere zakenmensen die ongestoord achterin de auto zich op hun werk willen richten of een volgende afspraak willen voorbereiden.

Voor groepsvervoer beschikken wij over comfortabele busjes en bussen in alle soorten en maten, en hebben we de nodige ervaring met het inplannen van dagelijkse én incidentele ritten voor (grotere) groepen mensen.
Hierbij denken wij graag na over de individuele wensen van de mensen die we vervoeren.

Wij hebben speciale rolstoelbussen, uitgerust met een liftsysteem om de rolstoel in de bus te plaatsen, in onze wagenpark waarmee we allerlei soorten en maten rolstoelen kunnen vervoeren voor bijvoorbeeld een afspraak bij een medische instantie of een dagje uit bij familie of vrienden.

In opdracht van ziekenfondsen en particuliere ziektekostenverzekeraars verzorgt Taxi van den Berg Deurne het gespecialiseerd ziekenvervoer in de regio Deurne - Asten - Helmond.
Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen op tijd bij de desbetreffende medische instelling gebracht wordt. Onze taxi’s zijn optimaal ingericht voor zowel ziekenvervoer en rolstoelvervoer, en onze chaffeurs zijn in het bezit van de nodige certifacten en kundigheid.Service:
Chauffeur in uniform, Rookvrije taxi's, Taxi's met airconditioning

Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Busvervoer, Directievervoer, Groepsvervoer, Personenvervoer / taxivervoer, Rolstoelvervoer, Rouwvervoer, Zakelijk vervoer, Ziekenvervoer / medisch vervoer, Zorgvervoer

Soort auto:
Personenauto, Personenbus / taxibus, Rolstoeltaxi / rolstoelbus, Touringcar / bus

Betalingsmogelijkheden:
Afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar/verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
TX Keurmerk