Selecteer provincie

Autoverhuur TCR

Details

Adres
Industrieweg 7
4338PR Middelburg
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.taxicentralerenesse.nl

[email protected]

Wat wij doen:
De TCR Group is de overkoepelende organisatie waar de specifieke productgroepen, taxi, openbaarvervoer, evenementenvervoer, Van Fraassen Travelling, VIP vervoer en de Night Express onderdeel van uitmaken.
De hoofdvestiging van de onderneming is gevestigd te Middelburg.
Taxi Centrale Renesse (TCR) kent een breed scala aan productvormen op het gebied van personenvervoer, van taxi tot luxe touringcar.
TCR is hiermee uitstekend in staat haar klanten het beste maatwerk te bieden. Onze ervaren chauffeurs beschikken over een klantvriendelijke- en dienstverlenende instelling en beschikken over goede sociale vaardigheden. Afgestemd op de doelgroep waarvoor zij worden ingezet, ontvangen zij bij indiensttreding van TCR een gerichte interne training. Hiermee worden zij optimaal in staat gesteld onze reizigers passend van dienst te kunnen zijn. Het moderne en comfortabele wagenpark van TCR bestaat uit een 400-tal voertuigen die door de eigen onderhoudsdienst in optimale staat worden onderhouden. Een 24- uur servicedienst garandeert de continuïteit van onze dienstuitvoering.

De nevenvestigingen van TCR Taxi zijn gevestigd te Breda, te Roosendaal en te Zierikzee. In Roosendaal opereert de vestiging onder de handelsnaam Stadhouders, in Zierikzee onder de handelsnaam Lemsom. De openbaarvervoerbedrijven van de groep zijn gevestigd te Renesse, Oude Tonge, Heinenoord, Vlieland, Terneuzen en Purmerend. Van Fraassen Travelling is gevestigd te Middelburg, evenals het VIP vervoer en de Night Express.
Service:
Online contactformulier

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Auto huren, Touringcar huren, Busje huren

Aangesloten bij / Certificering:
www.tcr.nu